Tre dager igjen - stinn brakke på quiz!

Postet av Setskog Idrettsforening den 22. Okt 2024

Det aller meste er klart, finpusse selve spørsmålshaugen gjenstår men det går seg til. Vi sees på klubbhuset på fredagen! Det blir også muligheter for å vinne flotte premier, så det er bare å stille med godt forberedte lag! Vi oppfordrer alle til å melde seg på og bidra til en uforglemmelig kveld. 



VEV sponser Setskog IF

Postet av Setskog Idrettsforening den 22. Okt 2024


Som en mangeårig sponsor av SIF og andre lokale lage og foreninger er VEV en viktig samfunnsaktør. Det er vi veldig glade for! Vi vår gratis nett og TV og en svært god strømavtale (sjekk det ut!) samt andre fordelaktige bidrag som kommer våre medlemmer til gode. VEV sin støtte bidrar til å styrke det lokale idrettsmiljøet og skape enda flere muligheter for både aktive og engasjerte mennesker i Setskog.  Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med VEV og håper at alle våre medlemmer drar nytte av de fordelene som følger med en lokal aktør. Sammen kan vi bygge en sterkere og mer inkluderende idrettskultur i vårt lokalsamfunn. Benytt gjerne nettet på klubbhuset når du er der, bare å surfe ivei!    




Allidretten i dag - sirkeltrening!

Postet av Setskog Idrettsforening den 21. Okt 2024

Mange forskjellige aktiviteter altså. Det har vært mange på treningene i det siste og det er veldig gøy! Vi gleder oss! 



Siste utetrening for sesongen G8!

Postet av Setskog Idrettsforening den 15. Okt 2024

 G8 har hatt sin siste trening ute i dag, matta var nydelig og flomlyset topp og innsatsen upåklagelig - vi gleder oss til neste sesong allerede!



Åpen kafe på klubbhuset - ta en prat over en kaffe og vaffel!

Postet av Setskog Idrettsforening den 13. Okt 2024

Hver mandag i sesongen allidretten pågår er klubbhusets kafe åpen fra 1800. Kom innom en tur da vel, sosialt og fint! Kanskje ikke fullt så fancy som på bildet, men like koselig som det ser og høres ut! 



Mandag 14. oktober er det innebandy på allidretten!

Postet av Setskog Idrettsforening den 12. Okt 2024

Vi gleder oss - husk at for de voksne er det åpent i klubbhuset, med kaffe og vaffel og litt sosialt :)



Treningsrommet i klubbhuset

Postet av Setskog Idrettsforening den 10. Okt 2024

En av klubbens viktigste inntekstskilder er treningsrommet. Der kan du tegne abonnement og bruke det akkurat når du vil - du får egen nøkkel og det er døgnåpent! Ta kontakt via mail eller på mandagskvelder, så ordner vi dette for deg! 



Håndball og gøy på allidretten i dag!

Postet av Setskog Idrettsforening den 7. Okt 2024

Vi gleder oss! Hovedtrener er sjuk, så kanskje vi trenger litt hjelp av noen fordeldre i dag. Starter med de minste fra 1800, så kom gjerne litt tidlig for å hjelpe til med oppsettet. Vi ser frem til en energisk og morsom kveld med håndballaktivitetene! 



Kveldsåpent Aktivitetsparken

Postet av Setskog Idrettsforening den 2. Okt 2024

Vi holder kveldsåpent med bål og flomlys på fredag, ta gjerne med familien og kom!